Obsah fóra PDAmobile.cz -> Krátké zprávy ...
Nová Opera Mini 4.1 ve finální verzi: Až o 50 % rychlejší!
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
<< Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma >>

Autor Zpráva
Admin
Zakladatel a šéfredaktor
Zakladatel a šéfredaktor

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2008 7:09    Předmět: Nová Opera Mini 4.1 ve finální verzi: Až o 50 % rychlejší! Citovat

Javový internetový prohlížeč Opera Mini se dočkala nové verze 4.1. Finální verze aplikace by měla nabídnout až o 50 % rychlejší načítání webových stránek než tomu bylo v předchozí verzi, automatické dokončování URL adres v adresovém řádku, ukládání obsahu stránek pro offline prohlížení (!), vyhledávání v obsahu stránky či možnost posílání a stahování souborů!

Nová Opera Mini 4.1 je volně dostupná. Stáhnout si ji můžete buď přímo z mobilního telefonu (přes WAP) nebo klasicky z počítače. Můžete se podívat rovněž na video, na kterém je nová "mini-opera" představena.

Představující video:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Náhodná recenze:       
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2008 21:08    Předmět: Citovat

Mam HTC touch a je to nepoužitelné stále hlásí chybu midletu
Admin
Zakladatel a šéfredaktor
Zakladatel a šéfredaktor

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2008 21:49    Předmět: Citovat

Právě jsem na HTC Touch zkoušel a šlape naprosto bez problémů. Klasicky jsem spustil Java midlet a dal instalaci programu z místního umístění (na kartu jsem nakopíroval jak soubor *.JAR, tak *.JAD). Operu Mini nainstalovatl a vše šlape tak, jak má Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MM_kat
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 30, 2008 20:36    Předmět: opera na Kaiseru Citovat

našel jsem jen měsíční shareware Opery 4, která mi však na Kaiseru nepodporuje dotykovou obrazovku, docela na prd...co s tím?
Admin
Zakladatel a šéfredaktor
Zakladatel a šéfredaktor

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2008 22:29    Předmět: Citovat

Nejnovější verzi nalezneš tady. Poslední verze však zatím HTC TyTN II (Kaiser) nepodporuje.
Zobrazit příspěvky z předchozích:    Zobrazit předchozí téma : Zobrazit následující téma  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra PDAmobile.cz -> Krátké zprávy ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: