| Autor |
Zpráva |
shadowcompany Kolemjdoucí

|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 8:14 Předmět: HP iPAQ 614c |
|
|
Zdravím, kdysi jsem si koupil 614c, používal jsem ho občas, za tu dobu jsem nepřišel na to jak funguje GPS, nicméně mám jiný problém. Po několika měsících se PDA nedalo nabíjet dodávanou nabíječkou, tak jsem nabíjel jen přes USB kabel. Nyní nejde ani to, na to že většinou leželo doma a nepoužívalo se je to mizerná kvalita. Netušíte co s tím je? Když tam strčím USB kabel tak se mi nahoře rozsvítí oranžová dioda a ať mačkám co mačkám, tak se nezapne, ani reset tlačítko nepomáhá. Asi se mi to vybilo fest jak to leželo doma, dřív jsem to tím kabelem dobíjel, když to mělo ještě nějakou šťávu. Nemůžu si pomoct, předtím jsem měl PDA asus 730w¨a taky moc dlouho neběželo i když pořád víc než HP, už nikdy si PDA nehodlám kupovat z mýho pohledu je to jen škoda 10000,-- za křáp.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
Náhodná recenze:
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|